pátek 21. prosince 2007

Nostalgie aneb "Spadlo mi něco do oka!"

Taky někdy jen tak vzpomínáte, co jste kdy, kde a s kým prožili? Střední škola je doslova ideální místo pro zažití všeho možného, co se nezapomenutelně vryje do paměti.

Oslavou našich zážitků bude videoprojekce na plese, přičemž doufáme, že nebude zajímavá pouze pro nás. Trendem se stávají reality show. Po několik měsíců sledujete prakticky neznámou partičku lidí - koukáte na ně tzv. 24/7. Rating show jako Vyvolení nebo Big Brother není zrovna malý. Co to má společného s naší videoprojekcí? Především to, že my vám zprostředkujeme naše životy, nicméně ne deseti nebo dvanácti lidí na několik měsíců, ale 34 životů za celé čtyři roky. Ukážeme vám, jak jsme odklouzali celý gympl, jak jsme vyrostli, jak jsme dělali neplechu a mnoho dalšího. Reality show 4.C začíná už 25. ledna 2008! Navíc slibujeme, že nebudeme jako drtivá většina celebrit typu Petr Zvěřina z Václaváku nebo Tony Jalovec a ta jeho Kaidžas. Rádi dáme autogram, vyfotíme se...nou problémo, jak se v té naší branži říká.

Každá správná reality show má pochopitelně reklamu. My také přinášíme malou ochutnávku.

Na prvním snímku můžete vidět naší cestu do pravěku. Jako ve starých verneovkách odhalujeme záhady Ice Age, Třetihor, Druhohor, Carbonu a Siluru. Jako kamarádi putujeme proti proudu času a na snímku právě odkrýváme kosti pravěkého tvora. Paleontologie je zkrátka naše velké hobby. Nakonec jsme došli k závěru, že kosti patří velice vzácnému tvoru s latinským jménem Imeon Avonroks. Pokud vám to nic neříká, malou nápovědou je fakt, že tento tvor chodil pozpátku!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Odhalování pravěkého zvířete

Druhá fotografie pochází z našeho průzkumu divoké řeky Colorado a jejich kaňonů. Můžete vidět poslední momenty před událostí, které navždy změnila životy nás všech. Zákeřné peřeje totiž unesly jednoho spolužáka. Po několika měsících hledání v nás nezbývala už ani špetka naděje, nicméně Pavla jsme našli po roce a půl zcela nahého a vyčerpaného. Ležel na kamenech, které v parku pod knihovou omývá Kosí potok. Kdo by kdy řekl, že Colorado ústí do tohoto malého potůčku....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...a pak Pája zmizel!

Třetí a poslední fotkou uzavřu tento krátký výlet. Sledujete Poštu pro Tebe? Podobně srdceryvný příběh zažila Andrejka hned v prváku. Na pražské lavičce poznala díky nezaměnitelným rysům svého dávno ztraceného strýce z pátého kolena, jenž zrovna odpočíval po náročném dni manažera. Bohužel se jí ho nepovedlo v onen den probudit, leč tento příběh má happy end. Andrejka je dnes se strýcem v pravidelném kontaktu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Andrejka se snaží překvapit spícího strýce.

Tři fotky a za každou je minimálně stránka příběhu! Není to úžasné? A teď si představte, že takových fotek máme více než tisíc! No a velké množství z nich uvidíte během projekce, v půlnočních novinách a především jen díky maturitnímu plesu 4.C! Tak neváhejte...

Žádné komentáře: