pondělí 17. prosince 2007

Přípravy v plném proudu!

Přípravy plesu jsou v plném proudu. Lístky se prodávají, myšlenky se formují, nápady se promýšlejí, diskuze se vede, překvapení se připravuje....co se může, to se dělá! Na našem maturáku nezažijete nudu. Během chvilky na Vás dýchne atmosféra Kuby - přeneseme Vás přímo do Havany, kde budete obdivovat architekturu a život tohoto města. Za rohem uslyšíte živé rytmy, zatímco Váš nos probudí čerstvá máta a limetka. Z malých výroben se bude linout vůně doutníků a pravého kubánského rumu. To vše už 25. ledna 2008! Neváhejte, protože náš maturitní ples bude mít neopakovatelnou atmosféru, kterou jinde nezažijete.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jedno kubánské přísloví zní: "Kdo celou noc prospí, má ve dne právo na trochu klidu."

My říkáme: "Kdo se chce pobavit a něco zažít, má právo jít na náš maturák!"

Na maturák se připravujeme i my samotní. Slečny vybírají nejhezčí šaty, pánové hledají vhodný oblek. Nechceme se líbit pouze sobě, ale i Vám! Chceme, abyste si z našeho plesu odnesli hezké zážitky....zážitky, které Vám jinde nedají.

A takhle nakupujeme :-)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Žádné komentáře: